Bedrijfsfitness

Sportschool ProFitness en bedrijfsfitness voor sporters uit Oldenzaal, de Lutte, Denekamp en Weerselo: klanten kunnen tot wel 50% korting op een bedrijfsfitnessabonnement krijgen bij onze sportschool. Bedrijfsfitness bij ProFitness is mogelijk voor € 27,95 per maand (per abonnement) of zelfs nog minder. Hoeveel minder hangt af van de bedrijfsfitnessregeling. Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness bij Sportschool ProFitness!

Te weinig bewegen...

Te weinig of niet bewegen heeft dezelfde negatieve invloed op de gezondheid als bijvoorbeeld roken. Er is echter één groot verschil: het is makkelijker om te beginnen met (fitness) sporten dan om te stoppen met roken. Bewegen heeft zeer gunstige effecten op de gezondheid en daardoor op productiviteit en ziekteverzuim.

Voordelen bedrijfsfitness in Oldenzaal:
* Daling ziekteverzuim
* Gezonder en fitter personeel
* Toename productiviteit
* Reductie rugklachten
* Preventie RSI klachten
* Positief voor het bedrijfsimago

Om de gezondheid van werknemers te verbeteren bieden we in onze Sportschool een aantrekkelijk programma aan waarbij werknemers kunnen kiezen uit o.a. fitness, yoga, kickboksen, high intensity interval training( H.i.i.t.) en personal training. Door samen te werken met één deskundige organisatie die werknemers begeleid en coördineert is bedrijfsfitness eenvoudig te implementeren. Kom gerust eens langs voor een proefles in Oldenzaal.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.