Circuit Fitness Oldenzaal

Wil jij supersnel weer lekker Fit en Vitaal zijn? Dan is de MyCircle bij uitstek geschikt voor jou.  MyCircle is een uniek fitness concept waarbij je via fitness toestellen wordt getraind door middel van een dubbel concentrische werking. Dit wil zeggen dat elk toestel twee of meer agonische- en antagonistische spiergroepen traint. Doordat jij elk toestel stuurt en in beweging houdt train je in 27 minuten álle spiergroepen van jouw lichaam. Net zoals in water produceren langzame bewegingen een vloeiende weerstand. Wanneer de bewegingen (net als in water) worden versneld, dan zal de tegendruk van het toestel meer weerstand geven. Omgekeerd betekent dit dat de weerstand bij toenemende vermoeidheid ook áf zal nemen en het toestel zich dus automatisch aan het krachtvermogen van de gebruiker aan zal passen. En zo kunnen we dus iedereen op zijn eigen niveau laten trainen! Iedereen kan gebruik maken van dit concept. We stellen de Circle echt op jou in en je persoonlijke doelstellingen in.
Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles bij Sportschool ProFitness. De Mycircle is afwisselend en leuk en traint jou binnen een half uur naar een fit en vitaal leven bij gebruik van minimaal 2 trainingen per week. N.B. Met een MyCircle abonnement heb je tevens toegang tot alle groepslessen en mag je ook gebruik maken van onze ruim opgezette fitnessfaciliteiten.

Jouw behoeften… jouw persoonlijke trainingsdoelen
* Ervaar meer vitaliteit en een voldaan gevoel na je workout
* MyCircle is geschikt voor íedereen
* Van eenvoudige training  tot bijzonder uitdagend
* Veilig trainen en geen risico tot overbelasting.

Hoe werkt MyCircle?

MyCircle van ProFitness is een nieuwe revolutie in binnen de fitnessbranche. Het is een veilige maar bovenal leuke manier om snel resultaat te behalen. Aan de hand van een proefles stellen wij voor jouw de toestellen in. We registreren alles op een pasje dat je elke training opnieuw gebruikt. Op elk toestel train je 1 minuut en werk je naar het aantal voorgeschreven herhalingen (op jouw niveau) toe. Vervolgens schuif je een toestel in de circle op. Na een minuut pauze begint opnieuw een workout van 1 minuut waarna je weer doorschuift naar een volgende. Op elk moment zijn wij aanwezig om veilig- en verantwoord trainen te stimuleren door eventueel toestellen bij te stellen.. Maar vlak onze MyCircle coaches niet uit! Ze zetten iedereen lekker aan het werk. Met een voldaan gevoel én een glimlach weer naar huis is daarbij ons uitgangspunt.. Wij zijn er om er voor te zorgen dat jouw workout uitdagen is én blijft maar ook zeker om er voor te zorgen dat sporten vooral leuk is.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.