Fitness Denekamp

Fitness Denekamp gezocht? Start met Fitnessen bij de meest veelzijdige en grootste sportschool van Denekamp en omstreken.. ProFitness Denekamp
Doe je aan fitness in Denekamp bij ons? Dan heb jij niet alleen toegang tot die faciliteiten, nee.. ook in Oldenzaal kun jij jouw workout naar hartenlust uitvoeren.

ProFitness heeft een zeer ruim aanbod in fitness apparatuur opgezet in een ruimte van wel 2.480m2.
Bij ons vind je hoogwaardige apparatuur waarmee je je volledig uit kunt leven en jouw workout perfect kunt uitvoeren. Bij Profitness sport je veilig en verantwoord. Dus ook het fitnessen gebeurd onder begeleiding van ons team van professionals voorzien van de benodigde diploma’s. ProFitness zal je oneindig motiveren en uitdagen om jouw fitnessdoelstellingen te bereiken. Bij ons ben je aan hét adres voor fitness in Denekamp.

Bij ProFitness kun je op individuele basis werken aan fitness in Denekamp of groepslessen volgen. Maar ook kun je er terecht voor Personal Training door een van onze professionele Personal Trainers met verstand van zaken.

Ook voor specifieke doelen zoals gewichtstoename of -afname bieden wij jou ondersteuning en advies door middel van trainingsschema’s, voedingsschema’s en meet- en weeg momenten.
Dat alles krijg jij bij in jouw lidmaatschap als je hier behoefte aan hebt. Je hoeft er dus níet extra voor te betalen. Begin vandaag nog met fitness in Denekamp en voel je (weer) lekker in je vel!

Circuit Fitness

ProFitness biedt ook Circuit Fitness.

Met myCircle fitness toestellen wordt er getraind volgens een dubbel concentrisch principe. Dat wil zeggen dat bij elk toestel twee (agonistische en antagonistische) spiergroepen worden getraind.​

Net zoals in water produceren langzame bewegingen een vloeiende weerstand. Wordt de beweging versneld dan zal de tegendruk en de vereiste kracht toenemen. Omgekeerd betekent dit dat de weerstand bij toenemende vermoeidheid afneemt en zich automatisch aan het krachtvermogen van de gebruiker aanpast.

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles bij Sportschool ProFitness. MyCircle fitness in Oldenzaal is veilig, afwisselend en leuk om te doen en dat in 27 minuten trainen.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.