Kickboksen Oldenzaal

Kickboksen in Oldenzaal? Leer de basisvaardigheden van het Kickboksen bij ProFitness. We bieden deze les aan voor mannen en vrouwen en kinderen vanaf 8 jaar. Er is voldoende plek voor beginners, maar ook de (ver)gevorderde kickboksers zullen voldoende uitdaging vinden bij de kickboksinstructeurs van ProFitness.

Wat is Kickboksen?
Kickboksen in Oldenzaal; Kickboksen neemt met de jaren in populariteit toe. Namen als Rico Verhoeven en Peter Aerts zijn voor velen niet langer onbekend. Kickboksen is een moderne vechtsport waarbij zowel de handen als benen mogen worden gebruikt. Stoten wordt gecombineerd met trappen vanuit sporten als Taekwando en Karate.

Onze kickbokstrainers leren je de basisvaardigheden van het kickboksen in Oldenzaal en trainen je naar- of op een hoger niveau. Tijdens de kickbokslessen zorgen we dat mensen op gelijkwaardig niveau met elkaar trainen. Sparren noemen we dat in de kickbokstermen. Dit doen we zodat je verantwoord aan de lessen deel kunt nemen. Onze docenten zorgen ervoor dat er gedifferentieerd wordt zodat iedereen de oefeningen krijgt die bij hem/haar passen. Naast het technische deel van het kickboksen in Oldenzaal werken we met iedereen aan de fysieke ontwikkeling van het lichaam. Na elke kickboksles heb je echt het gevoel dat je aan een intensieve training hebt deelgenomen. Ook pads en/of bokszakken worden tijdens de training gebruikt. Wil je niet sparren? Geen punt! Er zijn voldoende alternatieven tijdens de les. Ook jij gaat voldaan naar huis! Interesse? Komt eens langs en probeer het kickboksen in Oldenzaal.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.