Sportschool Denekamp

Sportschool in Denekamp gezocht? Bij ons ben je aan hét juiste adres! Onze filosofie:

Niemand is hetzelfde. Iedereen heeft andere eetgewoontes, een bepaalde manier van leven en ook de lichamelijke conditie is bij iedereen anders. De optelsom van deze aspecten geeft ons de input tot een persoonsgericht programma dat perfect aansluit bij jouw wensen, capaciteiten en sportdoeleinden. ProFitness is dé sportschool in Denekamp die jou kan helpen bij het opzetten van een trainingsprogramma.

Er zijn 4 factoren van invloed bij het opzetten van het voor jou op maat geschreven trainingsprogramma, namelijk:

Voeding

Motivatie

Training

Herstel

Een perfect uitgebalanceerd (fitness) programma begint met een intake bij onze sportschool in Denekamp waarbij we in een persoonlijk gesprek jouw doelen en verwachtingen van de personal training  bepreken. Daarmee staan we garant voor maatwerk en kwaliteit op jouw gericht.
Tijdens de eerste trainingen maken we een analyse van jouw huidige conditie en bewegen. Daarnaast wordt jouw lenigheid, kracht, motoriek en conditie gemeten om zo een optimaal uitgangspunt te creëeren (0-meting). Op basis van deze meting stellen we de diversiteit en intensiviteit voor je samen en beginnen we aan de training. Tussentijds evalueren we jouw voortgang. Indien gewenst nemen we ook jouw voedingspatronen onder de loep en geven we hierin advies hoe je nog meer uit jouw voeding zou kunnen halen. Interesse? Kom langs bij onze sportschool in Denekamp en maak dé start naar een nieuw en verbeterd leven!

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.